De Theetuin van Weesp ligt op een van de vier bastions van deze oude vestingstad. Dit Bastion Bakkerschans dateert van 1674 en is omringd door een vestingwal met statige oude bomen. Deze  historische plek op de schans is een verstopte oase in het groen, een uitgelezen plek voor een romantische theetuin.

EERSTE THEETUIN VAN NEDERLAND

oase in het groen

Al 30 jaar ligt verscholen achter de vestingwal van Weesp een prachtige tuin. Een klein paradijs dat vooral bekend is bij de echte tuinliefhebber. Deze modeltuin is een lust voor het oog, verstopt achter oude beukenhagen waar statige zwarte berken uit oprijzen en met als centraal rustpunt een vijver die omgeven wordt door een immense Thujahaag.

De Theetuin Weesp

Deze historische plek dateert uit 1674, omringd door een vestingwal met statige oude bomen ligt een verstopte oase in het groen, de plek voor de theetuin.

WWW.THEETUIN.NL

Unieke Huurlocatie

Op zoek naar een unieke trouwlocatie, ruimte voor een vergadering, workshop, borrel of bedrijfsuitje? Laat je inspireren in deze natuurrijke omgeving.

ONTDEK DE HUUROPTIES

Team Bar Blauw

Beide met een enthousiasme voor de natuur en gezonde voeding leerden wij elkaar in 2019 kennen, op de Theetuin. Onze visie en missie lagen in een lijn. Bobby & Toon

ONTDEK HET TEAM
PRIVE GELEGENHEID IN DE TUIN?

UNIEKE LOCATIE

Bekijk de mogelijkheden voor verhuur. Een unieke locatie voor elke bijeenkomst.

HUUR OPTIES