De Theetuin van Weesp ligt op een van de vier bastions van deze oude vestingstad. Dit Bastion Bakkerschans dateert van 1674 en is omringd door een vestingwal met statige oude bomen. Deze  historische plek op de schans is een verstopte oase in het groen, een uitgelezen plek voor een romantische theetuin.

  • Muziek? Gezellig! Wel met de daarvoor aanwezige boxjes bij Bar Blauw binnen. Buiten is alleen ‘unplugged’ live muziek toegestaan, zonder versterking, vanwege het woongenot van de bewoners op en om het terrein.

  • Roken binnen en onder de luifel is niet toegestaan.

  • Kinderen onder de 12 jaar mogen onder begeleiding een rondje lopen door de omliggende Theetuin.

  • Op de dijk lopen vrolijke schaapjes rond, leuk om te kijken met de kids! Vergeet a.u.b. de hekken niet te sluiten en jaag de schapen niet op.

  • Honden mee? Ja gezellig! Wij zorgen voor een fris bakje water. Wel de honden aan de lijn a.u.b. We hebben twee loslopende kippen op de Theetuin die wegvliegen als ze worden opgejaagd.

  • Het gebruik van confetti en glitter is zowel binnen als buiten Bar Blauw niet toegestaan (ook niet in ballonnen), vanwege het grind en de klinkervloer is het niet mogelijk dit goed op te ruimen.

  • Schade aan het gebouw en/of de opstallen, tuin, terrein en overige eigendommen van Bar Blauw en De Theetuin? Dat kan helaas altijd gebeuren.  De schade dient wel altijd volledig door de huurder te worden vergoed.

  • Bar Blauw en omliggend terrein graag weer lekker fris en opgeruimd achtergelaten worden zoals het ook is aangeleverd 🙂

  • Bij vertrek graag rekening houden met de gasten. Dan kunnen wij leuke events blijven organiseren op deze mooie plek!

EERSTE THEETUIN VAN NEDERLAND

oase in het groen

Al 30 jaar ligt verscholen achter de vestingwal van Weesp een prachtige tuin. Een klein paradijs dat vooral bekend is bij de echte tuinliefhebber. Deze modeltuin is een lust voor het oog, verstopt achter oude beukenhagen waar statige zwarte berken uit oprijzen en met als centraal rustpunt een vijver die omgeven wordt door een immense Thujahaag.

De Theetuin Weesp

Deze historische plek dateert uit 1674, omringd door een vestingwal met statige oude bomen ligt een verstopte oase in het groen, de plek voor de theetuin.

Unieke Huurlocatie

Op zoek naar een unieke trouwlocatie, ruimte voor een vergadering, workshop, borrel of bedrijfsuitje? Laat je inspireren in deze natuurrijke omgeving.

Team Bar Blauw

Beide met een enthousiasme voor de natuur en gezonde voeding leerden wij elkaar in 2019 kennen, op de Theetuin. Onze visie en missie lagen in een lijn. Bobby & Toon

PRIVE GELEGENHEID IN DE TUIN?

UNIEKE LOCATIE

Bekijk de mogelijkheden voor verhuur. Een unieke locatie voor elke bijeenkomst.