Het is zover! Na 2,5 jaar verloofd te zijn en een corona jaartje langer wachten, gaan wij op zaterdag 11 juni trouwen!
Zonder restricties, zonder snotneus, in alle vrijheid. Wij kunnen niet wachten dit onvergetelijke weekend met elkaar te vieren!
Dit doen we in een bosrijke omgeving met een zomers sfeertje in de Belgische Ardennen.

Voor alle vragen, persoonlijke aanvragen en eigen input tijdens de bruiloft
kun je contact opnemen met onze ceremoniemeester Lisa via het formulier onderaan deze pagina.

Liefs, Amber & Toon

Het is zover! Na 2,5 jaar verloofd te zijn en een corona jaartje langer wachten, gaan wij op zaterdag 11 juni trouwen! Zonder restricties, zonder snotneus, in alle vrijheid. Wij kunnen niet wachten dit onvergetelijke weekend met elkaar te vieren! Dit doen we in een bosrijke omgeving met een zomers sfeertje in de Belgische Ardennen.

Voor alle vragen, persoonlijke aanvragen en eigen input tijdens de bruiloft kun je contact opnemen met onze ceremoniemeester Lisa via het formulier onderaan deze pagina.

Liefs, Amber & Toon

Programma

De bruiloft start op zaterdag 11 juni. Helemaal top als jullie tussen 13:30-14:00u arriveren op de locatie. Zo is er voldoende tijd om de spullen op de kamer te leggen en je even op te frissen. Om 15:00u gaan we van start met de ceremonie, gevolgd door de borrel, het diner en dan kan het feest beginnen. Voor iedereen is er een slaapplek op de locatie, dus bepaal je zelf het einde van de avond. Op zondag gaan we rond 10:00 ontbijten waarna we het weekend afsluiten.

Locatie

Gelegen aan de rand van de bossen van Saint-Hubert brengen wij dit weekend door in een voormalig jachthuis. Le Manoir du Sartay stamt uit de late 19e eeuw en is later omgebouwd tot hotel. Wanneer je navigeert naar ‘Hotel du Val-de-Poix 138’ kom je op de juiste plaats van bestemming. Rij de oprit af en zet de auto op de parkeerplaats aan je linkerhand.

Dresscode: Summer Chic

Met deze prachtige natuurlijke en groene omgeving in het achterhoofd gaan we voor een zomers thema. Kies voor luchtige stoffen en lichte pastelkleuren, maar ga vooral voor iets waar jij je fijn in voelt. Een informele dresscode met een chique tintje. Ter indicatie hieronder enkele kleuren.

Contact met ceremoniemeester Lisa

RSVP – Verhinderd? Laat het ons weten.
BIJDRAGE – Tijdens de borrel en het diner zijn speeches welkom. Neem contact op met Lisa.
DIEETWENSEN – Graag voor 11 mei doorgeven via onderstaand formulier.
CADEAUTIP – Bijdrage voor onze reis naar Lombok.

Allergie of dieetwensen?
Bedankt voor je berichtje, ik ga er mee aan de slag! Liefs, Lisa
Probeer opnieuw