INFO

Bar Blauw en de buitenruimte in de tuin is het gehele jaar door te huur behalve op zon- en feestdagen. U kunt hier terecht met een groep tot 50 personen. Deze unieke en inspirerende locatie is beschikbaar voor lezingen, cursussen, workshops, vergaderingen, fotosessies, high tea’s, recepties, babyshowers, verjaardagen, bruiloften, ontbijt, lunch en diners.

RUIMTE

Er is binnen zitgelegenheid voor maximaal 35 personen; bij staande bijeenkomsten is de capaciteit maximaal 50 personen. Op het terras van Bar Blauw zijn +/- 50 zitplaatsen beschikbaar en op het overdekte terras kunnen 25 personen plaatsnemen. In totaal mogen er bij het huren van Bar Blauw (binnen en buiten) maximaal 50 personen aanwezig zijn.

PRIJZEN

Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en de aanwezigheid van een gastvrouw/gastheer. Per 15 personen rekenen wij 1 bar/bedienend personeel extra a €35,- per uur. Bij de verhuur rekenen wij minimaal 1 uur voorbereiding/afbouw kosten, afhankelijk van de grootte van het event. De huur is inclusief 30 min kennismakingsgesprek en rondleiding op locatie, voor de overige nodige uren rekenen wij voor event planning €65,- per uur.

Uurtarief Bar Blauw (minimaal 2 uur)
Dagtarief € 150,- per uur tussen 09:00 en 17:00 u
Avondtarief € 200,- per uur tussen 17:00 en 22:00 u

Liever zelf aan de slag met de catering en drankjes? Wij bieden ook de ‘Regel het Zelf’ optie. Hierbij huur je heel Bar Blauw af inclusief gastvrouw/heer + 1 personeelslid, met de mogelijkheid tot gebruik van keuken, servies, koeling en glaswerk. Daarbij mag je eigen drank, catering, etc. regelen en meenemen. Bij de verhuur rekenen wij minimaal 1 uur voorbereiding/afbouw kosten, afhankelijk van de grootte van het event. De huur is inclusief 30 minuten kennismakingsgesprek en rondleiding op locatie, voor de overige nodige uren rekenen wij voor event planning a € 65,- per uur.

  • Dagtarief € 200,- per uur tussen 09:00 en 17:00 u
  • Avondtarief € 250,- per uur tussen 17:00 en 22:00 u

Klik op een van de onderstaande opties voor meer informatie of neem contact op via huren@barblauw.nl

HUURVOORWAARDEN & GUIDELINES

Bekijk onze algemene huurvoorwaarden van 2022 en de guidelines van Bar Blauw & De Theetuin. Lees ze rustig en aandachtig door a.u.b.

Huurvoorwaarden

Guidelines